ΣΠΟΡ

Κατερίνα Στεφανίδη: Νέα απάντηση μετά τις αντιδράσεις για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη

Κατερίνα Στεφανίδη: Η απάντηση στις αντιδράσεις μετά τις αναρτήσεις για Αντετοκούνμπο και Σάκκαρη
Η ανάρτηση στο Twitter
INTIME NEWS

Την ενόχλησή της εξέφρασε σε νέα της ανάρτηση η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, αναφορικά με τις «πολιτικές» όπως τόνισε, προεκτάσεις που δόθηκαν στη δήλωσή της από χρήστες του Twitter.

«Αυτό που ό,τι πεις στο Twitter γίνεται πολιτικό ήταν από πάντα έτσι; Δηλαδή σήμερα αν πω είναι βουλωμένο το δεξί μου ρουθούνι από κάτω θα μου αναλύουν την κρυφή κομματική σημασία αυτού που ανέβασα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε επί της βράβευσης του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως αθλητή της χρονιάς. Ειδικότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε, με ανάρτηση της στο Twitter, τη δυσαρέσκειά της για την ψηφοφορία του Πανελληνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που ανέδειξε κορυφαίο Έλληνα αθλητή της χρονιάς τον Γιάννη Αντετόκουνμπο.

Η κορυφαία αθλήτρια έγραψε σε ανάρτησή της ότι το συγκεκριμένο βραβείο έπρεπε να καταλήξει στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το σχόλιο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν δίστασε να ανοίξει συζήτηση με αρκετούς από όσους σχολίασαν την τοποθέτησή της.

Και πρόσθεσε σε άλλο σχόλιο πως «Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το ΝΒΑ γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε τέσσερα (πέντε σε αυτή την περίπτωση). Επίσης, η ομάδα του Γιάννη πήρε το ΝΒΑ, όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε έχει σχέση με το τι πρεσβεύουν. Απλά απορώ με αυτούς που ψήφισαν. Οι αθλητές συνήθως απλά ασχολούνται με την προπόνησή τους και όχι με την εικόνα τους».

Σε έναν από τους μίνι διαλόγους, μάλιστα, η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Νέα μέτρα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνεδρίαση των ειδικών

e-ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ: Ποιες πληρωμές θα γίνουν έως την Παρασκευή (31/12)

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξεκλήρισε οικογένεια