ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αποσύρθηκα προληπτικά - Στόχος να βρίσκομαι στη Μελβούρνη»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αποσύρθηκα προληπτικά - Στόχος να βρίσκομαι στη Μελβούρνη»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πάγκο του ATP Court
AP Photo/Steve Christo

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον λόγο τον οποίο αποσύρθηκε από το ATP Cup αποκάλυψε ο Έλληνας πρωταθλητής

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίστηκε τελικά απέναντι στον Χούμπερτ Χούρκατζ για το ATP Cup, καθώς την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε και τη θέση του πήρε ο Αριστοτέλης Θάνος.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο είχε πάγο στο δεξί του χέρι, προκαλώντας ανησυχία, τελικά όμως ο «Tsitsifast» στη συνέχεια έδωσε την απάντηση για την απόφασή του.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης σε δήλωσή του τόνισε πως η απόφασή του έγινε προληπτικά, αφού στόχος του είναι να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση στο «Australian Open».

«Η αποθεραπεία από την επέμβαση στον αγκώνα μου τον Νοέμβριο έχει ως στόχο να βρίσκομαι στη Μελβούρνη και η απόσυρσή μου σήμερα έγινε προληπτικά για να βρίσκομαι στην Μελβούρνη. Μέχρι τότε θα πηγαίνω αγώνα με τον αγώνα και μέρα με την ημέρα» ανέφερε ο 23χρονος.

Μάλιστα, οι διοργανωτές του ATP Cup διευκρίνισαν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσύρθηκε μόνο από το συγκεκριμένο ματς και όχι γενικότερα από το τουρνουά. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τον δούμε σε κάποιο άλλο ματς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιά 2022: Με Σάκη Ρουβά η αλλαγή της χρονιάς στην Αθήνα

Ποιες φορολογικές υποθέσεις παραγράφονται σήμερα τα μεσάνυχτα

«Πικρός» ο καφές από σήμερα στο πλαστικό ποτήρι - Πόσο θα αυξηθεί