Ξέσπασε η τενίστρια που ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τζόκοβιτς: «Ένιωσα σαν να ήμουν εγκληματίας»

Newsbomb

«Αισθάνθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας και δεν υπήρχε λόγος για να νιώσω έτσι. Έστειλα όλα τα έγγραφα που μου ζήτησαν και τα ενέκριναν»
AP Images

Η Ρενάτα Βοράτσοβα, η οποία μπήκε στην Αυστραλία με εξαίρεση εμβολίου, αλλά κατέληξε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ξέσπασε κατά των αρχών της χώρας, λέγοντας ότι ένιωσε σαν να ήταν εγκληματίας.  

Η 38χρονη Τσέχα αθλήτρια απελάθηκε πριν από μερικές ημέρες από την Αυστραλία, αφού πρώτα είχε μπει κανονικά στη χώρα κι είχε λάβει μέρος και σε τουρνουά στη Μελβούρνη.

Η visa της ακυρώθηκε και παρέμεινε για κάποιες ημέρες στην ίδια δομή που βρισκόταν κι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πριν τελικά επιστρέψει στην πατρίδα της το Σάββατο.

Η Βοράτσοβα ετοιμάζει πλέον να καταθέσει αγωγή κατά της ομοσπονδίας τένις για την ταλαιπωρία και τη ζημιά που υπέστη. Όπως τόνισε η ίδια, αισθάνεται προσβεβλημένη από την αντιμετώπιση που είχε από τις αρχές της Αυστραλίας.

«Αισθάνθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας και δεν υπήρχε λόγος για να νιώσω έτσι. Έστειλα όλα τα έγγραφα που μου ζήτησαν και τα ενέκριναν. Αν θεωρούσα πως υπήρχε έστω 1% πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, δεν θα ταξίδευα καν στην Αυστραλία. Ήμουν πολύ ανήσυχη, δεν αισθανόμουν ασφαλής μέχρι τη στιγμή που γύρισα στο σπίτι μου. Ήταν σαν να έβλεπα ταινία, μια μακρά σε χρονική διάρκεια ανάκριση, με οδηγίες του τύπου "γδύσου και ξαναντύσου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τσέχα, η οποία παραδέχθηκε ότι θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο απέφευγε λόγω ιατρικού θέματος που αντιμετώπιζε πρόσφατα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο πρωθυπουργός θα αποκαλύψει σήμερα το σχέδιο για τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

Άγρια επίθεση σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

Κακοκαιρία Διομήδης: Νεκρή εντοπίστηκε η 24χρονη που αγνοούνταν στις Σέρρες

Survivor: Το σέξι ατύχημα της Ευρυδίκης – Φόρεσε δανεικό μαγιό στο αγώνισμα (vid)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved