ΣΠΟΡ

Προπονητής Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ψυχολογικό πλήγμα η απέλαση, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη»

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ψυχικά κλονισμένος» είναι ο Σέρβος τενίστας μετά την απέλαση του από την Αυστραλία, όπως ανέφερε ένας εκ των προπονητών του, ο Σλοβάκος, Μάριαν Βάιντα.

Ο Βάιντα μιλώντας στην αθλητική εφημερίδα της πατρίδας του, «Sport», ανέφερε ότι: «είναι ξεκάθαρο ότι έχει δεχθεί ένα ψυχολογικό πλήγμα, ότι θα τον πονάει για πολύ καιρό και είναι ξεκάθαρο ότι δύσκολα θα βγάλει αυτό που συνέβη από το κεφάλι του»

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Γνωρίζω πολύ καλά τον παίκτη μου. Ο Νόβακ είναι δυνατός, επίμονος και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη στο τένις».

Επίσης, ο Βάιντα επέκρινε το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί από τώρα, πως για να αγωνιστεί κάποιος στα επόμενα Grand Slam, πρώτα στο Roland Garros και μετά στο Wimbledon, θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σημαντικό να ανακοινωθεί κάτι για τουρνουά που θα διεξαχθούν τον Μάιο, όταν ο κόσμος δεν ξέρει τι θα συμβεί με την πανδημία τον επόμενο μήνα», είπε ο Σλοβάκος προπονητής, για να προσθέσει: «Δεν θέλω να υποτιμήσω την κατάσταση, είναι πολύ σοβαρή, αλλά ποιος είναι ο σκοπός να το συζητήσουμε τώρα, τον Ιανουάριο;».

Ο Βάιντα δεν βρέθηκε στη Μελβούρνη μαζί με τον «Νόλε», καθώς εναλλάσσεται με τον Κροάτη, Γκόραν Ιβανίσεβιτς όταν συνοδεύει τον Τζόκοβιτς σε μεγάλα τουρνουά. «Ακόμα και στο σπίτι μου, στη Μπρατισλάβα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήταν μια πολιτική διαδικασία. Αυτό θα έχει σίγουρα σημαντικές συνέπειες. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψει από αυτό. Ήταν επίσης μια παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής, της οικογένειάς του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πάμε για ιστορικές χιονοπτώσεις - Πού και πότε θα το στρώσει στην Αττική

Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Συγκλονίζει το κορίτσι - «Ό,τι γίνεται μεταξύ μας δεν θα το λες πουθενά»

Κρούσματα σήμερα: 20.507 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 108 θάνατοι και 679 διασωληνωμένοι