ΣΠΟΡ

Australian Open: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέχρι τα ημιτελικά

Australian Open: Το απίστευτο ποσό που έχει κερδίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέχρι τα ημιτελικά
AP Photo/Hamish Blair

Australian Open: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση τους «4» του Αυστραλιανού Όπεν και παράλληλα είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν συγκλονιστικός στο Australian Open και απέκλεισε με μια σαρωτική εμφάνιση και 3-0 σετ τον Γιανίκ Σίνερ (6-4, 6-3, 6-2) σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες αγώνα.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του «Tsitsifast» επί του Ιταλού αντίπαλού του, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Αυτή θα είναι η ένατη φορά που οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι και τρίτη σε Grand Slam, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μετράει μόλις δύο νίκες, μία στους ομίλους του Tour Finals (2019) και μία στο Roland Garros το 2021. Μάλιστα, πέρσι ο Μεντβέντεφ απέκλεισε στην ίδια φάση τον Στέφανο στο Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βαδίζει προς τον τελικό και το τρόπαιο και παράλληλα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να γεμίζει και άλλο.

Ήδη με την πρόκριση του στα ημιτελικά έχει γίνει πλουσιότερος κατά 567.000 ευρώ και αν περάσει στον τελικό τότε δεδομένα θα πάρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Αν ο Στέφανος καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο, τότε ο τραπεζικός του λογαριασμός θα είναι πλουσιότερος κατά -περίπου- 1.822.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: Το ιδιαίτερο μήνυμά του για τις… λακούβες μετά την πρόκριση στους 4 του Australian Open