ΣΠΟΡ

Super Bowl: Υπερθέαμα στον τελικό – Το μοναδικό ραπ Halftime Show που θα μείνει στην ιστορία (vid)

Super Bowl: Υπερθέαμα στον τελικό – Το μοναδικό ραπ Halftime Show που θα μείνει στην ιστορία (vid)
Μοναδικό θέαμα στο ημίχρονο
AP Photo/Matt Rourke

Super Bowl: Οι Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige προσέφεραν ένα μοναδικό σόου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου

Ο τελικός του Super Bowl 2022 θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους. Το μεγαλύτερο αθλητικός γεγονός της Αμερικής διεξήχθη στο «SoFi Stadium» στο Λος Άντζελες και ήταν ο πρώτος στον 21ο αιώνα, με Los Angeles Rams να κάνουν την ανατροπή και να κερδίζουν τον 56ο τελικό με 23-20 κόντρα στους Cincinnati Bengals.

Την παράσταση όμως έκλεψε -για άλλη μια φορά- το μοναδικό show που γίνεται στο ημίχρονο των τελικών κάθε χρόνο. Αυτή τη φορά επρόκειτο για μία «ωδή» στη hip hop των 90’s καθώς έξι ζωντανοί θρύλοι βρέθηκαν στη σκηνή και διασκέδασαν τους φιλάθλους και τους τηλεθεατές.

Οι Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, Kendrick Lamar, Dr. Dre και Mary J. Blige, προσέφεραν ένα μοναδικό show που θα μείνει στην ιστορία του θεσμού. Δυστυχώς για τους fans του Τούπακ, δεν επιβεβαιώθηκε η φήμη πως θα παρουσιαζόταν ολόγραμμά του, όπως είχε γίνει το 2012, όμως και πάλι, το show μάγεψε τους πάντες.

Πριν την έναρξη την παρουσίαση των Los Angeles Rams και Cincinnati Bengals, έκανε ο ηθοποιός Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον.

Αυτά ήταν τα επίγεια σόου, καθώς η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ φρόντισε να αφήσει το δικό της στίγμα στους αιθέρες με έναν σχηματισμό 5 αεροπλάνων από τις ομάδες επίδειξης της USAF Air Combat Combat, που περιελάβανε ένα A-10 Thunderbolt II , ένα F-16 Fighting Falcon , έναF-22 Raptor και ένα F-35 Lightning II καθώς και ένα P-51 Mustang.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.