Χάντμπολ: Ένα βήμα πιο κοντά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελλάδα! - Δείτε τα highlights (vids)

Newsbomb

Intime

Χάντμπολ: Η Ελλάδα επικράτησε 24-17 της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης κι έκανε το πρώτο από τα βήματα που χρειάζεται για να πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα επικράτησε στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο των playoffs. Πλέον, καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα στον αγώνα ρεβάνς του Σαββάτου (19/3, 21:00) στην Τούζλα.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει θα περάσει στον δεύτερο και τελευταίο γύρο των πλέι οφ της Β΄ προκριματικής φάσης, όπου «περιμένει» το Μαυροβούνιο.

Πρώτος σκόρερ της εθνικής ήταν ο Μάλλιος που πέτυχε 13 γκολ, ωστόσο σημαντική ήταν κι η συμβολή του Μπουκοβίνα, ο οποίος ήταν «Κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια και τελείωσε τον αγώνα με 50% σε ποσοστό επεμβάσεων (17/34 αποκρούσεις).

Διαιτητές: Πισόν-Ρεβερέ (Γαλλία).
Κόκκινη: 52:21 Κανδύλας.
Δίλεπτα: 7-5.
Πέναλτι: 5/7-1/2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Ζαραβίνας): Κωστακίδης, Τζωρτζίνης, Λιάπης, Μυλωνάς 4, Μάλλιος 13, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 1, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης 1, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 3, Κανδύλας, Κρητικός, Αραμπατζής 1, Παπαντωνόπουλος.
ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Τόνι Τσόλινα): Μπόγιτς, Όβτσινα 1, Χέρτσεγκ, Κάντριτς, Μεχμεντσέχαγιτς, Μπούριτς, Χάσελιτς 2, Χαμίντοβιτς 1, Λούκιτς 2, Σόλιτς 1, Βέγκαρ, Πέριτς 1, Νταβίντοβιτς 1, Γιοζίνοβιτς 4, Γκράτζαν 4, Μούχοβιτς.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved