ΣΠΟΡ

Πόλο: Με Σαμπαντέλ για τον τίτλο στη Euroleague ο Ολυμπιακός – Η ώρα και το κανάλι του τελικού

Ολυμπιακός Πόλο Γυναικών
Intime

Πόλο: Οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης, Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ, θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο στη Euroleague γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κόντρα στην Ουίπεστ, ενώ η ισπανική ομάδα έκαμψε με 9-8 την αντίσταση της Πάντοβα στους ημιτελικούς του Final Four στον Πειραιά.

Θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στον τελικό της διοργάνωσης, μετά το 2015 και το 2019. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον πρώτο κι η Σαμπαντέλ στον δεύτερο.

Οι παίκτριες του Τσίριτς θα δώσουν το «παρών» για πέμπτη φορά σε τελικό στις τελευταίες εφτά διοργανώσεις και θα θα έχουν έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστούν το στέμμα τους. Η ομάδα του Πειραιά θα επιδιώξει να γίνει η δεύτερη ελληνική που θα κάνει το «back to back», μετά τη Βουλιαγμένη (2009, 2010).

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σαμπαντέλ είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (3/4) στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το One Channel. Στις 15:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στην Ουίπεστ και την Πάντοβα.

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Στον τελικό της Euroleague ο Ολυμπιακός! - Θα υπερασπιστεί το στέμμα του