Roland Garros: Με «σπασμένα φρένα» στον τελικό η Σβιόντεκ – «Έπιασε» τη Σερένα Ουίλιαμς

Roland Garros: Η φοβερή και τρομερή Ίγκα Σβιόντεκ προκρίθηκε στον τελικό του γαλλικού Grand Slam, πιάνοντας παράλληλα τη Σερένα Ουίλιαμς στη λίστα με τα μεγαλύτερα σερί νικών.

Roland Garros: Με «σπασμένα φρένα» στον τελικό η Σβιόντεκ – «Έπιασε» τη Σερένα Ουίλιαμς

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 6-1) της Ντάρια Κασάτκινα, σε ένα ματς που κράτησε μόλις 65 λεπτά!

Αυτή ήταν η 34η συνεχόμενη νίκη για τη νεαρή Πολωνή, η οποία έπιασε έτσι τη Σερένα Ουίλιαμς στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Σε περίπτωση, μάλιστα, που η Σβιόντεκ κατακτήσει το Roland Garros, τότε θα πιάσει στην κορυφή τη Βίνους Ουίλιαμς, η οποία είχε πετύχει 35 διαδοχικές επικρατήσεις.

Η 21χρονη τενίστρια περιμένει να μάθει την αντίπαλο της, η οποία θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος ξεκινά αυτή την ώρα. Σε αυτόν κοντράρονται η Κόκο Γκοφ με τη Μαρτίνα Τρεβιζάν.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή