ΣΠΟΡ

Roland Garros: Ο «σκληρός» τραυματισμός του Ζβέρεφ – «Ήταν δύσκολο να τον βλέπω να κλαίει» (vids)

Αλεξάντερ Ζβέρεφ Ράφα Ναδάλ
Christophe ARCHAMBAULT / AFP

Roland Garros: Ο πρώτος ημιτελικός ήταν απολαυστικός, μέχρι τη στιγμή του «σκληρού» τραυματισμού του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος έκανε και τον Ράφα Ναδάλ να «λυγίσει».

Ο Γερμανός τενίστας στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς έκανε ένα τρομερό τουρνουά και μαζί με τον Ισπανό θρύλο μας χάριζαν ένα μοναδικό θέαμα.

Στο 13ο game του δεύτερου σετ, ο Ζβέρεφ είχε μια πολύ άσχημη πτώση, «γυρίζοντας» πολύ άσχημα τον δεξιό του αστράγαλο. Η εικόνα, δυστυχώς, ήταν άσχημη από την αρχή, καθώς με το που έπεσε στο έδαφος άρχισε να σφαδάζει από τους πόντους.

Ο Ναδάλ κατάλαβε αμέσως ότι ο αντίπαλος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κι έσπευσε πάνω του, για να τον παρηγορήσει.

Ο 25χρονος τενίστας έγινε μόλις ο δεύτερος τενίστας που αποχωρεί σε ημιτελικό ή τελικό Roland Garros, λόγω τραυματισμού και συνολικά ο όγδοος σε όλα τα Grand Slam. Από την άλλη, ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος προκρίθηκε στον 30ο τελικό Grand Slam της καριέρας του, αλλά σίγουρα δεν το χάρηκε, όπως φάνηκε κι από τα λεγόμενα του.

Οι δηλώσεις του Ράφα Ναδάλ

«Είναι δύσκολη στιγμή, πραγματικά πολύ λυπηρό. Έκανε πολύ καλό τουρνουά. Είναι ένας πολύ σπουδαίος συνάδελφος, παλεύει για να κατακτήσει ένα Grand Slam. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσει ένα Grand Slam στο μέλλον, του εύχομαι καλή ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάνω από τρεις ώρες και δεν είχε τελειώσει το δεύτερο σετ. Είναι δύσκολο να πω πολλά πράγματα για αυτές τις συνθήκες. Βρεθήκαμε μαζί πριν επιστρέψουμε στο court. Το να τον βλέπω να κλαίει και να πονάει ήταν δύσκολη στιγμή, Του εύχομαι καλή ανάρρωση».

Σχετικές ειδήσεις