ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τελευταίο εμπόδιο ο Αγκούτ για τον ιστορικό τίτλο – Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ θα είναι ο αντίπαλος του Έλληνας τενίστα στον τελικό του Mallorca Championships.

Ο Ισπανός τενίστας, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Νο1 στον κόσμο, Ντανίλ Μπεντβέντεφ, επικράτησε 2-0 σετ (7-6(5), 6-2) του Αντουάν Μπελιέ και προκρίθηκε στον 20ο τελικό της καριέρας του.

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς επικράτησε με straight sets του Μπενζαμίν Μπονζί και θα αγωνιστεί στον 21ο τελικό της καριέρας του και τέταρτο μέσα στο 2022. Το Νο6 του κόσμου διεκδικεί το Σάββατο (25/6) έναν ιστορικό τίτλο, καθώς θα είναι ο πρώτος του στην grass-season κι ο ένατος συνολικά της καριέρας του.

Ο Έλληνας θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον Ισπανό τενίστα, έχοντας επικρατήσει και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους. Η πρώτη ήταν στο Australian Open του 2019 κι η δεύτερη στο ATP Cup του 2021.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Mallorca Championships ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (25/6) όχι πριν τις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις