Στέφανος Τσιτσιπάς: Τελευταίο εμπόδιο ο Αγκούτ για τον ιστορικό τίτλο – Η ώρα και το κανάλι

Βαγγέλης Πάτας

Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ θα είναι ο αντίπαλος του Έλληνας τενίστα στον τελικό του Mallorca Championships.

Ο Ισπανός τενίστας, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Νο1 στον κόσμο, Ντανίλ Μπεντβέντεφ, επικράτησε 2-0 σετ (7-6(5), 6-2) του Αντουάν Μπελιέ και προκρίθηκε στον 20ο τελικό της καριέρας του.

Από την πλευρά του, ο Τσιτσιπάς επικράτησε με straight sets του Μπενζαμίν Μπονζί και θα αγωνιστεί στον 21ο τελικό της καριέρας του και τέταρτο μέσα στο 2022. Το Νο6 του κόσμου διεκδικεί το Σάββατο (25/6) έναν ιστορικό τίτλο, καθώς θα είναι ο πρώτος του στην grass-season κι ο ένατος συνολικά της καριέρας του.

Ο Έλληνας θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον Ισπανό τενίστα, έχοντας επικρατήσει και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους. Η πρώτη ήταν στο Australian Open του 2019 κι η δεύτερη στο ATP Cup του 2021.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Mallorca Championships ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (25/6) όχι πριν τις 16:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved