ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούμπο: Με τη Serena Williams στην Ελλάδα – Το σχόλιο του Τσιτσιπά

Γιάννης Αντετοκούμπο: Με τη Serena Williams στην Ελλάδα – Το σχόλιο του Τσιτσιπά
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο σε φωτογραφία με τη Σερένα Ουίλιαμς
instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέρφια του φωτογραφήθηκαν με την Serena Williams, η οποία βρίσκεται με την οικογένειά της στην Ελλάδα για διακοπές

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέρφια του βρίσκονται στην Ελλάδα μιας και πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η ταινία τους «Η Άνοδος».

Στην Ελλάδα αυτή την περίοδο βρίσκεται και η διεθνούς φήμης τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς μαζί με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

Τα αδέρφια Αντετοκούμπο, Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ συνάντησαν τη διάσημη αθλήτρια και φωτογραφήθηκαν μαζί της. Ο Γιάννης μάλιστα ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.

Ένα από τα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν εκείνο του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο τενίστας έγραψε «Έξι από τα 13 θαύματα του κόσμου σε μια φωτογραφία».

Ο επιχειρηματίας σύζυγος της Serena Williams

Η Serena Williams παντρεύτηκε τον σύντροφό της το 2017 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, την Ολυμπία.

Ο σύζυγος της τενίστριας είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος δημιούργησε μεγάλη περιουσία μέσα από την πλατφόρμα Reddit.com, την οποία ίδρυσε μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο διάσημα στο Hollywood, το ίδιο όμως και η μικρή τους κόρη στην οποία έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Instagram, η οποία έχει πάνω από 630 χιλιάδες follower.