ΣΠΟΡ

Wimbledon: Ο Κύργιος «έβραζε» με θεατή - «Μου μιλάει αυτή που μοιάζει να έχει πιει 700 ποτά»

Wimbledon Νόβακ Τζόκοβιτς Νικ Κύργιος
AP Images

Wimbledon: Ο Νικ Κύργιος δίνει ένα μοναδικό σόου τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τα έβαλε με τους ανθρώπους του επιτελείου του, ενώ δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από το μένος του κι οι θεατές.

Για την ακρίβεια ο Κύργιος διαμαρτηρήθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης ότι υπάρχει μια μεθυσμένη, η οποία του φωνάζει την ώρα που σερβίρει. Μάλιστα, η στιχομυθία που είχε με τον διαιτητή, σίγουρα θα προστεθεί στη λίστα με τις πιο «τρελές» στιγμές του.

«Με ενοχλεί στο σερβίς, στον τελικό του Wimbledon, που δεν υπάρχει μεγαλύτερο ματς. Δεν με πίστεψες και μετά το έκανε πάλι και παραλίγο να μου κοστίσει το game. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι τέρμα μεθυσμένη και μου μιλάει την ώρα του αγώνα, είναι απαράδεκτο», ανέφερε αρχικά, με τον διαιτητή να του λέει ότι συμφωνεί.

Ο 26χρονος τενίστας του απάντησε ότι: «τότε γιατί δεν τη διώχνεις». Ο chair umpire του ζήτησε να την υποδείξει, με τον Κύργιο να του απαντάει: «Αυτή με το φόρεμα, αυτή που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά».

Σχετικές ειδήσεις