ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: 12.000 άνθρωποι υπέγραψαν για να αγωνιστεί στο US Open

Νόβακ Τζόκοβιτς: 12.000 άνθρωποι υπέγραψαν για να αγωνιστεί στο US Open

Νόβακ Τζόκοβιτς: Εκστρατεία στο διαδίκτυο για να μπορέσει να αγωνιστεί στο US Open έχουν ξεκινήσει οι φίλοι του τένις.

Πάνω από 12.000 άτομα έχουν βάλει την υπογραφή τους στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει μέσω της ιστοσελίδας «change.org».

Οι φίλοι του τένις καλούν την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και την USTA (ομοσπονδία τένις) να επιτρέψουν στον Νόβακ Τζόκοβιτς να δώσει κανονικά το «παρών» στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

Το «online petition» έχει ξεκινήσει από τις 21 Ιουνίου κι σχεδόν έναν μήνα μετά, έχουν συγκεντρωθεί 12.000 υπογραφές! «Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος σε αυτή τη φάση της πανδημίας να μην επιτραπεί στον Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο US Open», είναι το μήνυμα της εκστρατείας.

Να θυμίσουμε ότι με τα τωρινά δεδομένα, ο «Νόλε» δεν μπορεί να αγωνιστεί στο major τουρνουά της Νέας Υόρκης, καθώς η νομοθεσία των ΗΠΑ επιτρέπει μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους να εισέλθουν στη χώρα.

Ο θριαμβευτής του Wimbledon έχει ξεκαθαρίσει ότι θα σεβαστεί κάθε απόφαση που θα παρθεί κι ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να περάσει ανάλογο «Γολγοθά» με αυτό της Αυστραλίας. Παράλληλα, ζήτησε κι από τον υπόλοιπο κόσμο να σεβαστεί την απόφαση του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σχετικές ειδήσεις