ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα στη Γουαδαλαχάρα – Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια ρίχνεται στη μάχη του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, το οποίο είναι η τελευταία ευκαιρία της για να προκριθεί στα WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στη 10η θέση του WTA Race, με την 9η να δίνει το τελευταίο εισιτήριο. Αυτό συμβαίνει γιατί το Νο8, Σιμόνα Χάλεπ, έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω επέμβασης στη μύτη.

Η 27χρονη απέχει μόλις 69 βαθμούς από την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο9. Θεωρητικά καλείται να προχωρήσει έναν γύρο πιο μακριά από τη Ρωσίδα, αν και αυτό δεν της εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα WTA Finals, καθώς υπάρχουν κι οι Μπαντόσα, Μπέντσιτς, Κις και Κόλινς που διεκδικούν τη θέση.

Πρώτος αντίπαλος της Σάκκαρη στο «1000άρι» της Γουαδαλαχάρα είναι η Μάρτα Κόστιουκ. Είναι μόλις η δεύτερη αναμέτρηση των δύο αθλητριών, οι οποίες είχαν βρεθεί στον πρώτο γύρο του US Open to 2021. Η Μαρία είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει όχι πριν τις 03:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6HD. Η νικήτρια θα προκριθεί στους «16» του τουρνουά.

Σχετικές ειδήσεις