ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Όλα για όλα κόντρα στην Κουντερμέτοβα - Ώρα και κανάλι

Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/John Minchillo

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, με τη νικήτρια να προκρίνεται στις «4» του Guadalajara Open, αλλά και στα WTA Finals.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ντάνιελ Κόλινς, κερδίζοντας με 2-1 σετ (5-7, 6-3, 6-3).

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει έτσι τη Ρωσίδα στα προημιτελικά του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, με τη νικήτρια να βγαίνει διπλά κερδισμένη. Πέρα από την πρόκριση στα ημιτελικά, η κοπέλα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει και την τελευταία θέση για τα WTA Finals.

Στο τουρνουά με τις κορυφαίες της χρονιάς, έχουν ήδη προκριθεί οι Ίγκα Σβιόντεκ, Ονς Ζαμπέ, Τζέσικα Πεγκούλα, Κόκο Γκοφ, Καρολίν Γκαρσία, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντάρια Κασάτκινα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου στο Φορτ Ουόρθ των ΗΠΑ. Όσον αφορά στο Guadalajara Open, η νικήτρια του Σάκκαρη – Κουντερμέτοβα θα αντιμετωπίσει εκείνη του Καλίνσκαγια – Μπούζκοβα.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα θα δειξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/10). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει όχι πριν τις 03:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports6HD.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικές ειδήσεις