Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «4» του Stockholm Open, με καλή εμφάνιση

Βαγγέλης Πάτας

AP Photo/Kin Cheung

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 2-0 σετ (7-5, 6-3) του Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Στοκχόλμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα ήταν εξαιρετικός.

Ο Ίμερ, άλλωστε, έκανε ο,τι μπορούσε για να βάλει δύσκολα στον 24χρονο τενίστα, ο οποίος έφτασε τελικά στη νίκη, χωρίς να συναντήσει δυσκολίες.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Φράνσις Τιαφό και τον Εμίλ Ρουσουβουόρι, με στόχο τη δεύτερη συμμετοχή του στον τελικό του Stockholm Open.

Να θυμίσουμε ότι στο τουρνουά της Στοκχόλμης, ο Στέφανος πανηγύρισε, το 2018, τον πρώτο τίτλο καριέρας του στο tour. Πλέον, διεκδικεί το 10 τρόπαιό του.

Στις δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είπε: «Θέλω να συγχαρώ τον Μάικ για μια σπουδαία μάχη, έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Αυτός θα ξέρει καλύτερα τι κάνει τους δύο τελευταίους μήνες για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Δεν ήταν να αγωνιστώ εδώ, έπρεπε να παίξω καλό τένις και να βρω δημιουργικά χτυπήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Όσο για το παιχνίδι και δη το πρώτο game όπου δυσκολεύτηκε, υπογράμμισε: «Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για το πρώτο σετ, ήταν κοντά στο να πάρει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τον σταμάτησα. Έδειξα επιμονή και ήταν σημαντική στιγμή να το ξεπεράσω αυτό. Μετά ήρθαν τα υπόλοιπα».

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved