ΣΠΟΡ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Intime News

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση κι έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, σημειώνοντας μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε μέρος στο πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην της Αυστραλίας.

Στον αγώνα που έγινε στη Μελβούρνη κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με χρόνο 1:28.12 κι εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Παράλληλα, η Ντρισμπιώτη «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν το 1:28.58 της Αθηνάς Παπαγιάννη από τους Ολυμπιακούς του 2004.

Με αυτό τον τρόπο η Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία της στην Αυστραλία, η οποία είχε ξεκινήσει στις 25 Δεκεμβρίου. Επόμενος σταθμός αποτελεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το οποίο αποτελεί και τον μεγάλο στόχο για το 2023.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τόνισε στις δηλώσεις της ότι: «Ήταν καθαρά μια κούρσα τακτικής. Είχαμε μιλήσει από πριν με την Τζεμάιμα (σ.σ Μόνταγκ) και είχαμε πει για τον αγώνα. Μέχρι το 15ο χιλιόμετρο πήγαμε παρέα και μετά η καθεμία έκανε το δικό της 5άρι. Είχα γυμναστεί πολύ καλά όλο αυτόν τον καιρό στην Αυστραλία. Με τακτική όλα γίνονται. Ήταν μια πολύ καλή ημέρα για μένα σήμερα. Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές, παρότι είχε λίγο αεράκι και υγρασία. Η θερμοκρασία ήταν στους 20 βαθμούς. Από το Μόναχο κι έπειτα ήξερα πως μπορώ να κάνω το ολυμπιακό όριο, δεν ήξερα όμως ότι μπορώ να βαδίσω τόσο γρήγορα».

Σχετικές ειδήσεις