ΣΠΟΡ

Εμμανουήλ Καραλής: Σπουδαίος «Μανόλο»! Πανελλήνιο ρεκόρ με 5,86μ. στον κλειστό στίβο

Εμμανουήλ Καραλής:
Intime News

Εμμανουήλ Καραλής: Εξαιρετική εμφάνιση από τον «Μανόλο», ο οποίος έκανε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, περνώντας τα 5,86μ.

Ο Καραλής επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σημειώνοντας μια σπουδαία επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Έλληνας επικοντιστής ξεπέρασε το συγκεκριμένο ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια και πήρε το ρεκόρ από τον Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος είχε κάνει 5μ85μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2017.

O αθλητής του Χάρη Καραλή επιχείρησε να ξεπεράσει εκ νέου το ρεκόρ βάζοντας τον πήχη στα 5,92 μ. και μολονότι απέτυχε να το περάσει δύο φορές, έδειξε ότι δεν είναι μακριά από το να τα καταφέρει.

Στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Το ΣΕΦ είναι το σπίτι μου. Όποτε έρχομαι να αγωνιστώ η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος είναι εντυπωσιακή και σήμερα έκανα επιτέλους το Πανελλήνιο ρεκόρ που πάντα ήθελα να κάνω. Εγώ και ο προπονητής μου ήμασταν σίγουροι ότι από μικρές ατέλειες δεν βγήκαν τα ύψη. Σήμερα στο ΣΕΦ ήρθαμε με στάνταρ κοντάρια και λαβές και διάφορα άλλα τεχνικά θέματα που λύσαμε και βγήκε το μεγάλο ρεκόρ. Και τα 5,92 μ. ήταν πολύ κοντά, αλλά κουράστηκα γιατί έκανα πολλές προσπάθειες. Τα 5,92 μ. είναι ένα ύψος που το έχω. Τα 5,85 μ. είναι ύψος μεταλλίου σε μεγάλη διοργάνωση. Ελπίζω να κάνω μια τέτοια εμφάνιση και στην Κωνσταντινούπολη». Καταλήγοντας, είπε: «Είμαι άνθρωπος που όταν ευχαριστιέμαι τον αγώνα βγαίνουν και οι μεγάλες επιδόσεις. Και σίγουρα θα ευχαριστηθώ και τους επόμενους αγώνες που θα έρθουν».

Σχετικές ειδήσεις