ΣΠΟΡ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Στην Τουρκία για το μεγάλο «ραντεβού» η ελληνική αποστολή

Μίλτος Τεντόγλου
FB: Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Το μεγάλο ραντεβού του χειμώνα βρίσκεται προ των πυλών, με τους Έλληνες αθλητές και πρωτοστάτη τον Μίλτο Τεντόγλου, να είναι έτοιμοι να παλέψουν για διακρίσεις και μετάλλια.

Τα μέλη της εθνικής ομάδας βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (28/2) στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου 2-5 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Οι αθλητές κι αθλήτριες της ομάδας μας θα πραγματοποιήσουν σήμερα (28/2) την πρώτη τους προπόνηση στην ανακατασκευασμένη Atakoy Arena, εκεί όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Πρόκειται για το ίδιο στάδιο όπου το 2012 φιλοξένησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού και στο οποίο η χώρα μας πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με τον Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος. Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο Κώστας Δουβαλίδης, μέλος της ομάδας που βρίσκεται στην Τουρκία.

Τα μέλη της αποστολής είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένα με την πόλη και το στάδιο, δεδομένο του ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί το χώρο διεξαγωγής του Βαλκανικού Πρωταθλήματος κλειστού. Στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας διαμένουν μεταξύ άλλων οι αποστολές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Πομάσκι θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (1/3) για την Τουρκία και θα είναι τα τελευταία μέλη που θα πλαισιώσουν την αποστολή.

Σχετικές ειδήσεις