ΣΠΟΡ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα» | Το μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Intime News

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το σώμα βρίσκεται στην Τουρκία, αλλά το μυαλό όλων των αθλητών που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, για το μεγάλο ραντεβού της σεζόν.

Οι αθλητές της εθνικής ομάδας, όμως, έχουν το εξαιρετικά δύσκολο έργο να ψάξουν τη διάκριση σε μια περίοδο που η Ελλάδα βρίσκεται σε εθνικό πένθος, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Τα μέλη της ελληνικής αποστολής είναι σοκαρισμένα και φυσικά είναι μια στιγμή που ο αθλητισμός περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό όλων είναι πίσω στη χώρα μας, όπως τόνισε σε μήνυμα του κι ο Εμμανουήλ Καραλής.

«Η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη αλλά η σκέψη όλων μας είναι στην Ελλάδα και στην τραγωδία που ζούμε όλοι μας…», έγραψε ο αθλητής του επί κοντώ.

Με σύμβολο πένθους θα αγωνιστεί η Ελλάδα

Ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, για να την ενημερώσει ότι η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων.

Η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ

«Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

Σχετικές ειδήσεις