ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Indian Wells, μετά από μάχη 2,5 ωρών!

Μαρία Σάκκαρη
AP Photo/Mark J. Terrill

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) της Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στις «8» του Indian Wells.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) της Καρολίνα Πλίσκοβα και προκρίθηκε στις «8» του Indian Wells.

Οι δύο τενίστριες έδωσαν μια τρομερή μάχη, η οποία κράτησε 2,5 ώρες, με τη Μαρία Σάκκαρη να χαμογελάει στο τέλος. Η 27χρονη Ελληνίδα αποδείχθηκε «αλύγιστη» και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τα προημιτελικά, για δεύτερη σερί χρονιά.

Στην επόμενη φάση του «1000ριού» της WTA, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα, ανάμεσα στην Τζέσικα Πεγκούλα και την Πέτρα Κβίτοβα.

Η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στον αγώνα, παίρνοντας τα τρία πρώτα games, για να πάρει το πρώτο σετ με 6-4. Στη συνέχεια, η Πλίσκοβα ανέβασε την απόδοση της, αλλά η Μαρία αντέδρασε εξαιρετικά, φτάνοντας σε τρίπλο break point στο ένατο game. Η Τσέχα επέστρεψε, πήρε το προβάδισμα με 5-4, για να κλείσει το σετ με 7-5. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Σάκκαρη βρέθηκε πίσω με 0-2, αλλά παίρνοντας πέντε συνεχόμενα games, έκλεισε το παιχνίδι με 6-3.