Λευτέρης Πετρούνιας: «Πάμε δυνατά για ακόμα μια φορά!» - Το Μ. Σάββατο έχει ραντεβού με την ιστορία

Newsbomb

Intime News

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο «άρχοντας των κρίκων» έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αττάλεια κι έστειλε το δικό του μήνυμα, ενόψει του τελικού το Μεγάλο Σάββατο (15/4).

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων, όπου θα έχει την ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία.

Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής διεκδικεί το έβδομο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής.

Ο Πετρούνιας είναι μαζί με τον Κρίζτιαν Μπέρκι, οι μοναδικοί που μετρούν έξι χρυσά μετάλλια. Ο Ούγγρος αθλητής μέτρησε έξι συνεχόμενες πρωτιές στον πλάγιο ίππο από το 2005 μέχρι το 2012.

Ο «άρχοντας των κρίκων» με μήνυμα του στο Instagram, φρόντισε να δείξει ότι είναι έτοιμος για να γράψει ιστορία. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Μ. Σάββατο (15/4), στις 15:10.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό με αποτέλεσμα η εμφάνισή να ειναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω! Το Μεγάλο Σάββατο στις 15:00 στην ΕΡΤ ξεκινάει ο τελικός των Κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε Δυνατά για ακόμη μια φορά!».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved