ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα σε Φριτζ με στόχο τα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα σε Φριτζ με στόχο τα ημιτελικά στο Μόντε Κάρλο - Η ώρα και το κανάλι
AP Photo/Marta Lavandier

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Τέιλορ Φριτζ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Έλληνα τενίστα στο Masters του Μόντε Κάρλο, όπου στόχος είναι η υπεράσπιση του τίτλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Αμερικάνο που βρίσκεται στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, με το νικητή να παίρνει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «έκλεισε» θέση στα προημιτελικά μετά τη νίκη του 2-0 σετ επί του Τζάρι (6-3, 6-4) σε 1 ώρα και 34 λεπτά, ενώ ο Τέιλορ Φριτζ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Γιούρι Λεχέτσκα με ανατροπή (4-6, 6-4, 6-1).

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για τέταρτη φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μετράει το απόλυτο. Η πρώτη επικράτηση ήταν το 2019 στο Laver Cup και λίγο αργότερα, αναμετρήθηκαν και στο Masters του Παρισιού. Η τελευταία «μάχη» τους ήταν την περσινή χρονιά στους «16» του Australian Open, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση.

Το πρώτο σερβίς στον αγώνα του Έλληνα τενίστα με τον Τέιλορ Φριτζ δεν αναμένεται νωρίτερα από τις 14:00, ενώ η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 6HD.

Σχετικές ειδήσεις