ΣΠΟΡ

Σκύλος που ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά, δάγκωσε ανήλικο

Σκύλος που ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά, δάγκωσε ανήλικο

Στιγμές αγωνίας στη Βουλιαγμένη με σκυλί που ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά να επιτίθεται σε 13χρονο μαθητή και να τον δαγκώνει σε χέρια και πόδια.

Σκηνές τρόμου για έναν πιτσιρικά στην περιοχή της Βουλιαγμένης, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 13χρονος μαθητής γύριζε σπίτι του κι εκεί βίωσε στιγμές αγωνίας. Συγκεκριμένα στην οδό Λυκούργου 14 στη Βουλιαγμένη, ένα σκυλί ξέφυγε απ’ την περίφραξη του σπιτιού και επιτέθηκε στον πιτσιρικά.

Τον δάγκωσε στα χέρια και στα πόδια, πριν καταφέρει έντρομος ο ανήλικος να τρέξει και να ξεφύγει απ’ το σκυλί. Μάλιστα όπως αποδείχθηκε, το σκυλί ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά.

Ο μαθητής αμέσως διακομίστηκε στο κέντρο υγείας, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν είναι σοβαρά τα τραύματά του. Το παιδί δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο απ’ την επίθεση που δέχτηκε.

Για το περιστατικό αυτό, η αστυνομία έχει προσήγαγε την οικιακή βοηθό που ήταν στο σπίτι που ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά. Τα μέλη αυτής όπως και ο πρωταθλητής μας στο τένις, έχουν ως μόνιμη κατοικία τους και βάση το Μονακό.