ΣΠΟΡ

Roland Garros: Αγωνία για τον Ράφα Ναδάλ - Το βίντεο που τρομάζει τους θαυμαστές του

Roland Garros: Αγωνία για τον Ράφα Ναδάλ - Το βίντεο που τρομάζει τους θαυμαστές του

Ένα βίντεο που προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τον Ράφαελ Ναδάλ έχει γίνει viral στο Twitter τις τελευταίες ώρες, λίγο πριν από το Roland Garros. 

Ο Ράφαελ Ναδάλ θα κλείσει τα 37 του χρόνια στις αρχες Ιουνίου, με τη φετινή χρονιά να μην εξελίσσεται όπως θα επιθυμούσε. Ο κορυφαίος -κατά πολλούς- τενίστας όλων των εποχών έχει βρεθεί για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια εκτός της πρώτης 10άδας στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Αποτέλεσμα των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα μετά το Αυστραλιανό Όπεν, όταν κι έχασε από τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ, έχοντας πρόβλημα στο ισχίο.

Ο Ναδάλ δουλεύει σκληρά για να επανέλθει και να αγωνιστεί στο Roland Garros, το οποίο ίσως να είναι και το τελευταίο της τεράστιας καριέρας του. Ο Ισπανός έχει γράψει ιστορία στο γαλλικό χώμα, έχοντας κατακτήσει 14 φορές το συγκεκριμένο Γκραν Σλαμ, με τελευταία την περσινή, έχοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα άκρως ανησυχητικό βίντεο, σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η σκηνή είναι δραματική, με τον Ναδάλ να σταματάει την προπόνηση και να σκύβει κρατώντας τα πόδια του. Μένει εκεί για αρκετή ώρα, με το τιμ του να τον έχει πλαισιώσει και στη συνέχεια αποχωρεί με δυσκολία στις κινήσεις του.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για Ισπανό τενίστα και οι ελπίδες του να προλάβει το Roland Garros ολοένα και λιγοστεύουν.

Θυμίζουμε πως το γαλλικό Όπεν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Ράφα Ναδάλ: Ο Ισπανός θα απουσιάσει από το… σπίτι του – Αποσύρθηκε από το Barcelona Open

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθει σαν ρομπότ και θέλει αντίπαλο τον Τζόκοβιτς

Αργυρός Ολυμπιονίκης πουλάει ιστορικό μετάλλιο για να ζήσει την οικογένειά του

Ο Τούρκος Γιουνούς Οτσάλ νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών

Viral η αντίδραση Αλκαράθ - Συνάντησε για πρώτη φορά τον Μέσι και δεν του άφηνε το χέρι