ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε Σόνεγκο, προκρίθηκε στους «16» - Παίζει πάλι το βράδυ (vids)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε Σόνεγκο, προκρίθηκε στους «16» - Παίζει πάλι το βράδυ (vids)
EPA/ETTORE FERRARI, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θέση στους «16» του τουρνουά Masters της Ρώμης έκλεισε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη νίκη του 2-0 σετ επί του Λορέντζο Σόνεγκο που διεξήχθη σε δύο… μέρη.

Σε δύο «δόσεις» έγινε η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντζο Σόνεγκο. Η… αρχή έγινε το βράδυ της Δευτέρας (15/05) όπου ο Έλληνας πρωταθλητής… πρόλαβε να πάρει το πρώτο σετ 6-3. Όμως, στη συνέχεια, η βροχή που έπληξε, για μία ακόμα ημέρα, την Ρώμη, προκάλεσε τη δεύτερη αναβολή σε ματς του Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Έτσι, οι δύο τενίστες έδωσαν και πάλι… ραντεβού το μεσημέρι της Τρίτης (16/05) όπου ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κάνει το 2-0 σετ και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του τουρνουά.

Πάντως, το έργο του δεν ήταν εύκολο, καθώς ο Λορέντζο Σόνεγκο έφτασε μία… ανάσα από την ισοφάριση, όταν είχε πλεονέκτημα προηγούμενος 6-5, όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το «έσβησε» πήρε το game και οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ, το οποίο κατέκτησε 7-3.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (16/05), όχι πριν τις 21:30 ο Έλληνας πρωταθλητής θα επιστρέψει στο κορτ, καθώς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού του Λορέντζο Μουζέτι με τον Φράνσις Τιαφό, για τον 4ο γύρο.

TA HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις