Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά της Ρώμης ο Έλληνας «μονομάχος» - Αντίπαλος ο Μεντβέντεφ

Newsbomb

AP Photo/Joan Monfort

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Ζόραν Τσόριτς, επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και έκλεισε ραντεβού για τα ημιτελικά του Rome Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον «άσπονδο εχθρό» του, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει του Roland Garros!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα προημιτελικά του Rome Open, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του είχε πάρει τον... αέρα μέχρι τώρα.

Ο Ζόραν Τσόριτς μετρούσε 3 νίκες σε 4 ολοκληρωμένα παιχνίδια με τον 24χρονο άσο (είχε και μια εγκατάλειψη), αλλά το βράδυ της Πέμπτης στη Ρώμη δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σταματήσει τον Έλληνα «μονομάχο».

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε πολύ ωραίο τένις και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του στον Κροάτη. Με εξαιρετικό σερβίς στο πρώτο σετ, έκανε το break νωρίς και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-3.

Ανάλογα ξεκίνησε και το δεύτερο σετ, με τον Τσόριτς να απαντά ωστόσο στη συνέχεια στο break του Έλληνα και να ισοφαρίζει 4-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όμως, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, έκανε νέο break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 6-4 και τη νίκη με 2-0 σετ.

Στα ημιτελικά (Σάββατο 20/5) θα βρει απέναντί του τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3), με τον οποίο έχουν μια άτυπη κόντρα.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved