ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απάντησε ο πατέρας του για τις συμβουλές της μητέρας του και το ξέσπασμα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απάντησε ο πατέρας του για τις συμβουλές της μητέρας του και το ξέσπασμα

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, που είναι και προπονητής του, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που τον κατακλύζουν κάθε φορά που τον βλέπει να αγωνίζεται στο κορτ

Μετανιωμένος για το ξέσπασμα προς τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα καλά με τον Στέφανο. Είναι ήρεμος, έχει προετοιμαστεί σωστά».

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, που είναι και προπονητής του, αναφέρθηκε στα συναισθήματα που τον κατακλύζουν κάθε φορά που τον βλέπει να αγωνίζεται στο κορτ: «Όταν είμαι μέσα στο γήπεδο του τένις, προσπαθώ συναισθηματικά να ξεπεράσω το ότι είναι γιος μου. Ότι είμαι περισσότερο προπονητής του παρά πατέρας του, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο. Νομίζω πάντως ότι έχουμε καταφέρει αυτές τις ισορροπίες», σημείωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να διορθώσουμε πράγματα αλλά είναι σημαντικό να καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να γίνονται μικροδιορθώσεις και από τον Στέφανο και από την οικογένειά του».

Κληθείς να σχολιάσει το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά στη μητέρα του, ο ίδιος είπε: «Δεν έγινε κάτι το περίεργο εκεί. Η μητέρα του απλά ένιωσε ότι ο Στέφανος χρειάζεται κάποιες προπονητικές συμβουλές. Ο Στέφανος θεωρεί ότι δεν χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή να δεχθεί τις συμβουλές της μητέρας του στη γλώσσα της. Ο ίδιος ήθελε, όπως έδειξε και στο παρελθόν, ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοια ματς. Είναι απόλυτα φυσιολογικό μια μητέρα να ανησυχεί για το παιδί της», είπε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.