Champions League πόλο: Εκτός τελικού η Βουλιαγμένη - Έπαθε μπλακ άουτ κόντρα στη Προ Ρέκο

Newsbomb

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 5-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου κόντρα στη Προ Ρέκο, αλλά ένα σερί 0-7 των Ιταλών έβαλε τέλος στα όνειρά της για πρόκριση στον τελικό του Final 8, στο Champions League του πόλο ανδρών.

Πάλεψε για ένα ημίχρονο η Βουλιαγμένη στον ημιτελικό του final 8 του Champions League υδατοσφαίρισης, στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς προηγήθηκε 5-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά η πανίσχυρη Προ Ρέκο με ένα σερί 7-0 αρνήθηκε να πέσει θύμα έκπληξης, έφτασε στη νίκη με 12-8 και το Σάββατο (3/6, 22:00) θα διεκδικήσει με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ τον τρίτο διαδοχικό της τίτλο και 11ο συνολικά στην ιστορία της.

Με τη σειρά της η Βουλιαγμένη, θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα στον «μικρό» τελικό της διοργάνωσης (3/6, 20:00), διεκδικώντας την τρίτη θέση.

Η νεανική ελληνική ομάδα μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά, αιφνιδίασε τους παίκτες του Σάντρο Σούκνο και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο τρίλεπτο. Μάλιστα, παρότι η Προ Ρέκο ισοφάρισε γρήγορα, η Βουλιαγμένη δεν το έβαλε κάτω και προηγήθηκε με 5-3 λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 5-5, στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου και στο τρίτο 8λεπτο «καθάρισαν» το παιχνίδι με σερί 0-5.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαϊδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσούτι, Ετσενίκε 3, Ιβοβιτς, Ιόκι Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved