ΣΠΟΡ

Μίλτος Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,24μ. και κυριάρχησε στο Piraeus Street Long Jump

Μίλτος Τεντόγλου
Intime News

Μίλτος Τεντόγλου: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης ήταν ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης που έγινε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, καθώς «πέταξε» στα 8,24μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποτέλεσε πόλο έλξης στο Piraeus Street Long Jump, όπου γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους. Ο ίδιος είπε το δικό του «ευχαριστώ» με ακόμη μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου, παίρνοντας την πρώτη θέση σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση.

Ο Τεντόγλου κράτησε και πάλι το καλύτερο για το τέλος, καθώς στο τελευταίο του άλμα «πέταξε» στα 8,24μ. Άρχισε τον αγώνα με 7,83μ., στη συνέχεια έκανε άκυρο κι είδε τον Μοντλέρ να τον προσπερνάει με άλμα στα 7,88μ.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης απάντησε άμεσα με 8,03μ., στη συνέχεια έκανε δύο άκυρες προσπάθειες, για να κάνει το κορυφαίο του άλμα στην τελευταία προσπάθεια του. Ο Τομπίας Μοντλέρ με 7,88μ. κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Ανβάρ Ανβάροφ ήταν τρίτος με 7,84μ.

Στις γυναίκες, η Μιλίτσα Γκαρντάσεβιτς σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ευρώπη, με άλμα στα 6,77μ. Η Αλίνα Ρόταρου – Κότμαν ήταν δεύτερη με 6,71 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η σπουδαία Αντζελίνα Τόπιτς άφησε για λίγο το ύψος, το αγώνισμα στο οποίο έχει ήδη κατακτήσει μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις για να αγωνιστεί στο μήκος. Η νεαρή αθλήτρια ήταν τρίτη με 6,52 μ. (0,4) δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο της.

Η Αναστασία Σαρλάνη ήταν 8η με 6,07 μ. (0,6), ενώ η Σπυριδούλα Καρύδη που επανέρχεται από θλάση στο δικέφαλο είχε τρία άκυρα άλματα και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα των Σερρών.

Σχετικές ειδήσεις