ΣΠΟΡ

Χάος σε αγώνα επίδειξης με τον 46χρονο Mayweather - Δείτε βίντεο με το ασύλληπτο ξύλο

Χάος σε αγώνα επίδειξης με τον 46χρονο Mayweather - Δείτε βίντεο με το ασύλληπτο ξύλο
SCREENSHOT - VIDEO

Σε πεδίο μάχης με πάνω από 20 άτομα στο ρινγκ μετατράπηκε ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι. 

Άσχημη κατάληξη είχε ο πυγμαχικός αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Τζον Γκότι, στη Φλόριντα.

Ο 46χρονος διάσημος πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας, με 50 νίκες σε 50 αγώνες στην καριέρα του, εκ των οποίων οι 27 με νοκ άουτ, συνηθίζει να συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

Αντίπαλός του, ήταν ο 30χρονος Τζον Γκότι, ο οποίος ασχολείται με το MMA, ενώ τον τελευταίο ένα χρόνο συμμετέχει και σε πυγμαχικούς αγώνες, μετρώντας δύο νίκες με ένα νοκ άουτ.

Μάλιστα, φημολογείται πως ο πατέρας του έχει δραστηριότητες με το οργανωμένο έγκλημα και η συμπεριφορά του στον αγώνα επίδειξης ήταν τουλάχιστον... προβληματική.

Ο αγώνας είχε συμφωνηθεί να διαρκέσει οκτώ δίλεπτους γύρους, χωρίς να αναδειχθεί νικητής, αφού δεν υπήρχαν και κριτές για να αποφασίσουν. Ο Μεϊγουέδερ χάρη στην τεχνική και την ταχύτητά του ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια των έξι και κάτι γύρων που παίχτηκαν.

Ο Γκότι άρχισε να βρίζει τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα, αλλά ο 30χρονος έκανε επίθεση στον Μεϊγουέδερ, ο οποίος ατάραχος του «έσκασε» ένα δεξί κροσέ, πριν μπουκάρουν στο ρινγκ οι συνεργάτες των δύο αθλητών και το μετατρέψουν σε πεδίο μάχης.

Την ίδια ώρα που ο Μεϊγουέδερ είχε ανέβει στα σχοινιά και... πανηγύριζε τη νίκη του!