ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μιλάει για την Μπαντόσα και λιώνει - «Είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της» (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μιλάει για την Μπαντόσα και λιώνει - «Είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της» (video)
Instagram

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό Eurosport και έσταξε... μέλι μιλώντας για τον έρωτά του με την Πάουλα Μπαντόσα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την προετοιμασία του στο γρασίδι ενόψει Wimbledon. Την Δευτέρα (19/6) πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε στη Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό, Νικολάς Τζάρι.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στη χώρα ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό Eurosport και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα.

Για μια ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρύψει ότι είναι φουλ ερωτευμένος με την Ισπανίδα τενίστρια. Μιλώντας για αυτήν... έλιωνε και δήλωσε ερωτευμένος με το μυαλό της.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της.

Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Το μυαλό της είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έδειξε χαρακτήρα και προκρίθηκε με ανατροπή στον 2ο γύρο του Χάλε

Formula 1: «Χτύπησα ένα πουλί» - Το περιστατικό που πήγε να στερήσει τη νίκη από τον Μαξ Φερστάπεν

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγο της Σερένα Ουίλιαμς

Μαριά Σάκκαρη: Αποκλεισμός στο διπλό του Βερολίνου, θέλει «εκδίκηση» στο μονό