ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τελευταία πρόβα πριν το Wimbledon - Σήμερα η πρεμιέρα στη Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τελευταία πρόβα πριν το Wimbledon - Σήμερα η πρεμιέρα στη Μαγιόρκα
Intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του τουρνουά της Μαγιόρκα κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν, στο τελευταίο τεστ πριν την πρόκληση του Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το Wimbledon (3-16 Ιουλίου), το τρίτο σπουδαίο Grand Slam της φετινής χρονιάς στο τένις, μετά από το γαλλικό και το αυστραλιανό, που προηγήθηκαν.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στη Μαγιόρκα, όπου θα δώσει τους τελευταίους του αγώνες πριν από το λονδρέζικο Major τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βλέψεις για να φτάσει ψηλά, μιας και είναι Νο1 στο ταμπλό, ενώ η πρεμιέρα του στην ισπανική πόλη είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (28/6), απέναντι στον Γιάνικ Χάνφμαν.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Έλληνα τενίστα να αναζητά τις πρώτες του καλές εμφανίσεις στο γρασίδι, προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο φετινό Wimbledon.

Μαζί του και η Πάουλα Μπαντόσα

Ταυτόχρονα, βέβαια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απολαμβάνει την παρουσία του στις Βαλεαρίδες Νήσους, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο.

Ειδικά από τη στιγμή που μαζί του έχει και την Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία είναι φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει στιγμή.

Μάλιστα, η Ισπανίδα νιώθει πολύ άνετα με την παρουσία και του πατέρα του Στέφανου, Απόστολου Τσιτσιπά, με τον οποίο κάνει και προπονήσεις για να επανέλθει δυναμικά στο Wimbledon, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της στο Roland Garros.

Οι τρεις τους έφαγαν μαζί μετά από προπόνηση με την Μπαντόσα να φαίνεται να το διασκεδάζει, τη στιγμή που ο Στέφανος φορούσε τα ρούχα της... δουλειάς!

Διαβάστε επίσης:

Wimbledon: Με το δεξί στα προκριματικά η Παπαμιχαήλ - Επικράτησε της Τουρκάλας Σονμέζ

Εμανουέλ Μακρόν: Πήρε θέση στο δίλημμα Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο

Βλαχοδήμος: «Είναι μια σκ@.. ομάδα» - Το βίντεο που φέρνει βαριά τιμωρία για τον άσο της Εθνικής

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Πάουλα Μπαντόσα προπονήθηκε με τον πατέρα του - Δείτε βίντεο