ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κινδύνευσαν με τραυματισμό, αλλά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Κινδύνευσαν με τραυματισμό, αλλά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια (vid)
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει τον έρωτά του με την Πάουλα Μπαντόσα, αψηφώντας ακόμα και τον κίνδυνο ενός σοβαρού τραυματισμού πριν την πρεμιέρα του στο Wimbledon.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπροστά του την τεράστια πρόκληση του Wimbledon, καθώς την Τρίτη (4/7) αντιμετωπίζει τον Ντομινίκ Τιμ (Νο90) στην πρεμιέρα του σπουδαίου Γκραν Σλαμ.

Το γρασίδι δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, κάτι που φάνηκε και στα τουρνουά προετοιμασίας που προηγήθηκαν, καθώς σε κανένα δεν μπόρεσε να προχωρήσει πέραν του δεύτερου γύρου.

Γι΄αυτό και όπως δήλωσε ο ίδιος, ο στόχος του είναι να κάνει νέο ρεκόρ και να προχωρήσει πέραν του 4ου γύρου που είναι η καλύτερή του επίδοση στο Wimbledon έως τώρα.

Βέβαια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει να έχει δώσει αλλού την προτεραιότητά του. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία επίσης συμμετέχει στο δημοφιλές τουρνουά.

Το μυαλό τους, ωστόσο, μάλλον είναι πως θα χαρούν τον έρωτά τους, κάτι που απέδειξαν ξανά με μια... ακραία δραστηριότητα, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί και επικίνδυνη, λίγο πριν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, οι δύο τενίστες είπαν να δοκιμάσουν και κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά κάνοντας Zip line και μάλιστα... αγκαλιασμένοι. Το διασκέδασαν αφάνταστα, γελώντας ασταμάτητα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο (στην τρίτη δημοσίευση της παρακάτω ανάρτησης), υπήρχε ξεκάθαρα κίνδυνος τραυματισμού. Η Μπαντόσα, μάλιστα, ακούγεται να λέει στον Στέφανο Τσιτσιπά «είσαι σίγουρος;», αλλά μετά ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπαίνει στον κόσμο των Media - Ενθουσιασμένος με τη νέα επένδυση εκατομμυρίων

Νέα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Οι 8 αλλαγές στους κανονισμούς από τη σεζόν 2023-24

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι αγκαλιές με θαυμάστρια στο Στόουκ - Έσκασε από ζήλια η Μπαντόσα (video)

Σκληρές εικόνες - Πατέρας πήγε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα σε αγώνα παιδιών (vid)

Wimbledon: Εκτός τουρνουά ο Κύργιος - «Δοκίμασα τα πάντα, είμαι απογοητευμένος»