ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Συνεχίζεται η... κατάρα του Wimbledon - Διεκόπη κι ο αγώνας του διπλού με τον αδερφό του

Τσιτσιπάς: Συνεχίζεται η... κατάρα του Wimbledon - Διεκόπη κι ο αγώνας του διπλού με τον αδερφό του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αγωνιστεί τέσσερις σερί μέρες στο φετινό Wimbledon και το Σάββατο (8/7) θα έχει άλλους δύο αγώνες, καθώς διεκόπη το ματς του διπλού με τον αδερφό του, Πέτρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό Wimbledon, μετρώντας δύο νίκες με τρομερές ανατροπές, στους δύο πρώτους γύρους της δημοφιλούς διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο κίνδυνος της κόπωσης είναι μεγάλος, καθώς ο Έλληνας τενίστας έχει αγωνιστεί για τέσσερις σερί μέρες και το Σάββατο (8/7) θα δώσει τον σημαντικό αγώνα του τρίτου γύρου με τον Σέρβο, Λάσλο Τζέρε (Νο60 στον κόσμο).

Κι αυτό γιατί οι αναμετρήσεις με τον Ντομινίκ Τιμ, αλλά και εν συνεχεία με τον Άντι Μάρει, διεξήχθησαν σε δύο μέρη. Ο πρώτος είχε διακοπεί για την επόμενη μέρα λόγω της κακοκαιρίας, ενώ ο δεύτερος λόγω προχωρημένης ώρας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε και το τρίτο παιχνίδι του στο Wimbledon να μην ολοκληρώνεται και να μεταφέρεται για το Σάββατο (8/7).

Αυτό του διπλού, στο οποίο συμμετέχει μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά. Αντιμετώπισαν για τον πρώτο γύρο τους Γάλλους Φλις/Βαν Ας και κέρδισαν το πρώτο σετ με 7-6 (3), αλλά έχασαν το δεύτερο με 6-4!

Σε εκείνο το σημείο, λόγω σκότους, διακόπηκε το παιχνίδι και θα συνεχιστεί το Σάββατο. Λογικά το βράδυ, μιας και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει μετά τις 15:00 (Novasports) τον Λάζλο Τζέρε για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Διαβάστε επίσης:

Τσιτσιπάς: Σύννεφα στις σχέσεις της Μπαντόσα με την οικογένεια του Στέφανου

Στέφανος: «Έπρεπε να ξεπεράσω το άγχος μου, με πονάνε τα πόδια μου»

Britney Spears: Απαλλάχθηκε ο άνθρωπος ασφαλείας του Γουεμπανιάμα - Βίντεο από το χαστούκι

Τρομερός ο Στέφανος Τσιτσιπάς - Στους «32» του Wimbledon με σπουδαία ανατροπή

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon - Έξαλλος ο Έλληνας τενίστας

Wimbledon: Viral η ειρωνική αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα σε επικό λάθος δημοσιογράφου