ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Νίκη με ΗΠΑ για πρωτιά θέλει η Εθνική πόλο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Νίκη με ΗΠΑ για πρωτιά θέλει η Εθνική πόλο

Ο «τελικός» της πρωτιάς του Α’ ομίλου διεξάγεται σήμερα στη Φουκουόκα για την Εθνική πόλο των ανδρών, που αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ.

Να αποδείξει πως ο τίτλος του μεγάλου φαβορί στον όμιλο μόνο τυχαίος δεν ήταν, θέλει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τον Α’ όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα, «κλείνει» τις υποχρεώσεις του σήμερα σε ματς με σημαντικό ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ. Την άλλη ομάδα του γκρουπ που έχει κι αυτή το απόλυτο σε δύο αναμετρήσεις. Όπως η Εθνική μας φυσικά, που έχει νικήσει εύκολα Αυστραλία και συνέτριψε το Καζακστάν. Στις 7:30 το πρωί ώρα Ελλάδος, είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τους Αμερικανούς που θα κρίνει την πρωτιά.

Η νίκη και η κορυφή του ομίλου είναι σημαντική, καθώς η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη περνά απ’ ευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ευκαιρία που δε θέλει να χάσει η Εθνική ομάδα, η οποία όπως πάντα έχει υψηλές βλέψεις στο Παγκόσμιο.

Ο Θοδωρής Βλάχος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το σημερινό ματς: «Έχουμε κάνει προετοιμασίες μαζί τους και έχουμε παίξει φιλικά. Έχουν παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και έχουν αφομοιώσει το στιλ παιχνιδιού. Αν, όμως, εμείς κάνουμε αυτά που συνήθως κάνουμε και είμαστε σε καλή μέρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα, πάντως, οι ΗΠΑ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος».

Το πρώτο σπριντ για τον κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου, ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, θα γίνει στις 7:30 το πρωί. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απ’ την ΕΡΤ3.