ΣΠΟΡ

Εθνική ομάδα πόλο: Αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές

Εθνική ομάδα πόλο: Αποθεώθηκαν στο αεροδρόμιο οι ασημένιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές
In Time

Στην Ελλάδα έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι δευτεραθλητές κόσμου στην υδατοσφαίριση.

Τους αθλητές που αποτελούν την εθνική ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του Θοδωρή Βλάχου υποδέχτηκαν στο Ελ. Βενιζέλος συγγενείς, φίλοι, καθώς και άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Οι διεθνείς, αλλά και ο προπονητής της ασημένιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Θοδωρής Βλάχος, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο.

Το χρυσό χάθηκε για μια στιγμή

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι «γλίστρησε» ο τίτλος της πρωταθλήτριας κόσμου από την εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Σε έναν από τους συγκλονιστικότερους τελικούς στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, η Ουγγαρία νίκησε την ελληνική ομάδα 14-13 στη Φουκουόκα και κατέκτησε το τέταρτο χρυσό μετάλλιό της, αφήνοντας τους διεθνείς μας με την πικρή γεύση της δεύτερης θέσης.

Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε 10-10, με το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες στο τελευταίο λεπτό για να πάρει το ματς.