ΣΠΟΡ

Ασταμάτητη η Σάκκαρη – Πέρασε στον τελικό της Ουάσιγκτον

Ασταμάτητη η Σάκκαρη – Πέρασε στον τελικό της Ουάσιγκτον

Ούτε η Τζέσικα Πεγκούλα κατάφερε να «λυγίσει» την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πέρασε στον τελικό του τουρνουά της πρωτεύουσας των ΗΠΑ.

Η εντυπωσιακή Μαρία Σάκκαρη έφτασε στον πρώτη της τελικό για το 2023. Η Ελληνίδα τενίστρια με μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση, «λύγισε» και την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-1 σετ και πλέον θα διεκδικήσει το τουρνουά της Ουάσιγκτον. Αποθεώθηκε από πολλούς ομογενείς η πρωταθλήτριά μας.

6-3, 4-6, 6-2 τα σετ σε ένα εξαιρετικό ματς με συγκινήσεις. Η Σάκκαρη είχε μέχρι τώρα πέντε χαμένους ημιτελικούς, αλλά με επιμονή κατόρθωσε να… σπάσει την κατάρα του 2023. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/8).

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έκανε δύο break και το πήρε με σχετική άνεση. Στο δεύτερο η Ελληνίδα άρχισε με break και έφτασε στο 4-1. Εκεί η Αμερικανίδα ανέβασε κατακόρυφα απόδοση και πήρε τα πέντε επόμενα games για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η μάχη ήταν σημαντική, με την Σάκκαρη να κάνει break στο έκτο game για το 4-2. Πήρε ψυχολογία και κατέκτησε τα άλλα δύο games για το 6-2 και 2-1 στα σετ.