ΣΠΟΡ

US Open: Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη

US Open: Οι κληρώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Τον Καναδό Ράονιτς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο ο Τσιτσιπάς, την Ισπανίδα Μασάροβα η Σάκκαρη – Οι προβλέψεις για προημιτελικό.

Όχι και τόσο εύκολος αντίπαλος προέκυψε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον πρώτο γύρο του US Open. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς. Έναν έμπειρο τενίστα που έχει υποχωρήσει σημαντικά στην παγκόσμια κατάταξη (339) αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο επικίνδυνο.

Στα 32 του χρόνια ο Ράονιτς δε θεωρείται ιδανική πρεμιέρα για τον Τσιτσιπά. Σε περίπτωση πρόκρισης, θα κοντραριστεί με τον Ποπίριν. Στο δρόμο του Έλληνα τενίστα, είναι πιθανό να βρεθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με τους δύο να μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι στον προημιτελικό του θεσμού.

Αναφορικά με τη Μαρία Σάκκαρη τώρα, όπως προέκυψε απ’ την κλήρωση του κυρίως ταμπλό θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ισπανίδα, Μασάροβα. Ακολούθως θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σμιέντλοβα-Μπάιντλ. Αν προχωρήσει στον τρίτο γύρο, πιθανή αντίπαλός της είναι η Καλίνινα. Στα προημιτελικά, σύμφωνα με το Ranking η Μαρία είναι πιθανό να βρει μπροστά της τη Ριμπάκινα.