ΣΠΟΡ

Τένις: Εύκολα στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Τένις: Εύκολα στα προημιτελικά της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Φορμαρισμένη η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα 2-0 σετ της Καμίλα Τζιόρτζι και προχώρησε στη φάση των «8» του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Χαμηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Καμίλα Τζιόρτζι, για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια δε συνάντησε δυσκολίες απ’ την Ιταλίδα που είναι στο Νο.56 στον κόσμο, για τις «16» του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Με 2-0 στα σετ η Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά με συνοπτικές διαδικασίες κι εκεί θα αντιμετωπίσει την Εμιλιάνα Αράνγκο απ’ την Κολομβία.

Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε εντυπωσιακά το παιχνίδι. Στο πρώτο σερβίς της Τζιόρτζι (2ο game) έκανε break, ενώ το επανέλαβε στο 4o game. Φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση και αναγκάζοντας σε πολλά λάθη την αντίπαλό της, στο 5-0. Η Ιταλίδα πήρε πρώτο game μόλις στο 6ο μειώνοντας σε 5-1, ενώ έκανε break στο 7ο. Η Μαρία «απάντησε» αμέσως και τελείωσε με break το σετ (6-2) μέσα σε 36 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ η Τζιόρτζι άρχισε με break, με τη Σάκκαρη να κάνει το δικό της στο 4o game, αλλά και στο 6ο παίρνοντας προβάδισμα με 4-2. Κράτησε άνετα το σερβίς για το 5-2 και «έκλεισε» τον αγώνα με νέο break για το 6-2 και τη νίκη με 2-0 στα σετ.

Αγώνας επίδειξης ανωτερότητας για τη Μαρία Σάκκαρη, που δείχνει να είναι αποφασισμένη και φορμαρισμένη στο τουρνουά της Γουδαλαχάρα. Όντας έτσι κι αλλιώς ένα απ’ τα κορυφαία ονόματα του ταμπλό. Είναι ήδη στα προημιτελικά και βλέπει μέχρι το τέλος.