ΣΠΟΡ

Μαρία Αριστοτέλους: «Δεν μπορεί να ξεκινάς έναν πόλεμο με τη λογική ότι θα χάσεις»

Μαρία Αριστοτέλους: «Δεν μπορεί να ξεκινάς έναν πόλεμο με τη λογική ότι θα χάσεις»
FACEBOOK

Η πρωταθλήτρια επί κοντώ, Μαρία Αριστοτέλους δείχνει το μεγαλέιο ψυχής της και τη δύναμή της και είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τον καρκίνο

Μεγαλείο ψυχής δείχνει η Κύπρια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Μαρία Αριστοτέλους.

Η αθλήτρια διαγνώστηκε με καρκίνο στα 32 της χρόνια και το αποκαλύπτει με μια ανάρτηση συγκλονίζοντας με τη δύναμή της «Ο εχθρός είναι σκληρός, ύπουλος και επιθετικός αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει με τι έχει μπλέξει!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Αριστοτέλους μίλησε στο MEGA για τη διάγνωσή της και τον τρόπο που αποφάσισε να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε το καλοκαίρι όταν άρχδισε να ψηλαφίζει στο λαιμό της ένα υγρομπαλάκι, το οποίο με τον καιρό μεγάλωνε.

«Δεν θεωρώ πως ο καρκίνος που περνώ εγώ, είναι κάτι πιο δύσκολο από το τον αγώνα που δίνει ο οποιοσδήποτε για να ζήσει. Ψηλαφούσα ένα υγρομπαλάκι σε σχήμα φασολιού. Βρήκαμε άλλους 4 σε αυτή την περιοχή. Όλες μου οι εξετάσει έβγαιναν καθαρές. Θα χάναμε περισσότερο χρόνο ψάχνοντας», είπε χαρακτηριστικά δηλώνοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

«Δεν θα περάσει από μόνος του, Αυτό το ξέρουμε όλοι. Θέλει θεραπεία. Δεν πρέπει να κάνουμε πως δεν έχουμε κάτι, δεν βγάζει πουθενά. Δεν είναι ντροπή να έχεις καρκίνο».

«Να προσπαθούμε για το καλύτερο. Η υγεία είναι πολύ σημαντική αλλά δεν είναι μόνο αυτή... Πρέπει να έχω πειθαρχία σε κάποιους νέους κανόνες της ζωής μου»/

«Στην πορεία βγήκε και η μετάσταση στα οστά, το οποίο σόκαρε περισσότερο τον περίγυρό μου, όχι εμένα. Δεν μπορεί να ξεκινάς έναν πόλεμο με τη λογική ότι θα χάσεις. Αυτό που μου είχε πει η γιατρός είναι πως δεν υπάρχει πρόγνωση για την κατάσταση μου γιατί είναι σπάνια περίπτωση και ακολουθείται το πρωτόκολλο για τα παιδιά. Κάνουμε όσα αντέχει το σώμα μου. Αισθάνομαι πως θα το ξεπεράσω. Όσοι με γνώριζαν από πριν ξέρουν πως η έτσι αντιμετώπιζα πάντα τη ζωή μου. Πως η ζωή είναι τώρα, δεν χρειάζεται ο καρκίνος για να την εκτιμήσεις. Είναι ευλογία να μπορείς να κάνεις πλάνα», είπε συγκινώντας η πρωταθλήτρια επί κοντώ.