ΣΠΟΡ

WTA Finals: Εφιαλτική πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη - Πήρε μόνο ένα game κι έβαλε τα κλάματα

WTA Finals: Εφιαλτική πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη - Πήρε μόνο ένα game κι έβαλε τα κλάματα
SCREENSHOT - VIDEO

Βαριά ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο1 στον κόσμο) με 2-0 σετ (6-0, 6-1) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα του WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικού. 

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα για τη Μαρία Σάκκαρη στο φετινό WTA Finals, καθώς η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, Αρίνα Σαμπαλένκα, την ισοπέδωσε χωρίς έλεος με 2-0 σετ (6-0, 6-1).

Ήταν μια από τις χειρότερες βραδιές στην καριέρα της Ελληνίδας τενίστριας, που έμοιαζε να μην μπορεί να κάνει τίποτα καλά απέναντι στη Λευκορωσίδα. Έχασε 11 στη σειρά games, πριν πάρει το 12ο.

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για τη Σάκκαρη και σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς είχε την οικογένειά της στο γήπεδο και δεν συγκράτησε τα δάκρυά της στο 3ο game του δεύτερου σετ μετά από ένα χαμένο break point.

Μεγαλύτερο ξέσπασμα είχε όταν κάθισε στην καρέκλα της μετά το 5-0, βάζοντας μια πετσέτα στο πρόσωπό της για να μη φανούν τα δάκρυά της.

Η Σαμπαλένκα έχει πλέον επτά νίκες σε δέκα αγώνες με τη Μαρία Σάκκαρη και έχει κερδίσει και τις τρεις φετινές αναμετρήσεις τους. Η Λευκορωσίδα θα παίξει στη δεύτερη αγωνιστική με την Τζέσικα Πεγκούλα, που λύγισε με 7-5, 6-2 τη Ριμπάκινα και πέτυχε την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα από την πλευρά της, θα πρέπει να τα δώσει όλα κόντρα στην περσινή νικήτρια του Wimbledon, Ριμπάκινα σήμερα για να έχει τύχη να συνεχίσει στη διοργάνωση.

«Απλά δεν ήταν μια καλή μέρα», είπε η Σάκκαρη μετά τη λήξη του αγώνα. «Δεν έχω πολλά να πω, ελπίζω μόνο να έχω καλύτερη απόδοση στο επόμενο παιχνίδι μου».