ΣΠΟΡ

Αυθεντικός Μαραθώνιος 2023: Το μεγάλο street party του ΟΠΑΠ ξεσήκωσε δρομείς και κοινό

Αυθεντικός Μαραθώνιος 2023: Το μεγάλο street party του ΟΠΑΠ ξεσήκωσε δρομείς και κοινό

Το Street Party για τους δρομείς, που πραγματοποίησε ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του εφετινού Μαραθωνίου της Αθήνας, έκανε τη νύχτα μέρα στο Χωριό των Χορηγών, το βράδυ του Σαββάτου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εφέτος ο επετειακός 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, με ρεκόρ συμμετοχών από περισσότερους από 70.000 δρομείς από 140 χώρες.

Ο ΟΠΑΠ, που αποτελεί τον σημαντικότερο υποστηρικτή του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, ήταν ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης για 13η συνεχή χρονιά, πραγματοποιώντας πλήθος δράσεων για να στηρίξει τους δρομείς, καθώς και ένα street party που θα έμενε αξέχαστο σε όσους παραβρέθηκαν εκεί το βράδυ του Σαββάτου.

Το ΟΠΑΠ Street Party, στο Χωριό των Χορηγών, προσέλκυσε χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες, που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας δίνοντάς τους την ευκαιρία να μπουν από νωρίς στο εορταστικό κλίμα του Αυθεντικού Μαραθωνίου και να …προθερμανθούν κατάλληλα για την Κυριακή.

Τη διασκέδαση ανέλαβαν και εκτόξευσαν στα ύψη οι DJs Agent Greg και Jason Wasabi.

Φυσικά δεν θα μπορούσε από ένα τέτοιο πάρτι να λείπουν τα απαραίτητα σνακ και ποτά. Έτσι οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν με mohito και paloma χωρίς αλκοόλ και να απολαύσουν ένα ζουμερό μπέργκερ.

Η διασκέδαση δεν τελείωνε εκεί!

Όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του ΟΠΑΠ, που ήταν ένας εντυπωσιακός θόλος, είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

VR Games στον θόλο του ΟΠΑΠNewsbomb.gr / Μαριάννα Κρασανάκη

Φορώντας ειδικά VR γυαλιά, έτρεχαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να φτάσουν στον τερματισμό της εικονικής διαδρομής και να πανηγυρίσουν τη νίκη τους.

Γιάννης Ρόκκας - Chief Marketing Officer ΟΠΑΠ: «Περήφανοι που στηρίζουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο»

Δηλώσεις στην κάμερα του Newsbomb.gr έκανε ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, κάθε χρονιά στην Ελλάδα. Υποστηρίζουμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο για 13 χρόνια. Είναι ένα Σαββατοκύριακο διασκέδασης και δράσης και ευελπιστούμε να περάσουν όλοι πολύ ωραία και θέλω κλείνοντας να ευχηθώ Καλό Τερματισμό σε όλους τους αθλητές μας».