ΣΠΟΡ

Ο Τεντόγλου θέλει... εκδίκηση από τον Καραλή - Η «κόντρα» που έχασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής (video)

Ο Τεντόγλου θέλει... εκδίκηση από τον Καραλή - Η «κόντρα» που έχασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής (video)
Eurokinissi

Μίλτος Τεντόγλου: Το χαμένο στοίχημα από τον Εμμανουήλ Καραλή και η διάθεση για εκδίκηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα στην χώρα μας, μετά την παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξήχθη στη Γλασκώβη. Αναμφίβολα, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Μίλτο Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλή, οι οποίοι επέστρεψαν με το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του άλματος εις μήκος, στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, υποστήριξε πως το μετάλλιό του είναι… σάπιο, λόγω του αγώνα που έκανε, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θέλει να το αφιερώσει πουθενά, αφού δεν κρατάει κάτι από την παρουσία του.

«Είδα τους αντιπάλους μου και είναι πολύ δυνατοί, θα είναι πολύ δυνατοί φέτος και μου αρέσει εμένα αυτό. Μου αρέσει να έχω καλούς αντιπάλους. Ακόμα και να έχανα σ' αυτόν τον αγώνα να ήταν καλύτερο γιατί θα με πείσμωνε περισσότερο. Αυτό που έκανα το μετράω σαν ήττα. Για μένα είναι ήττα. Άρα είναι πολύ καλό πιστεύω για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν το αφιερώνω κάπου. Αυτό το μετάλλιο είναι σάπιο μετάλλιο. Με 8.22 δεν το αφιερώνω πουθενά. Δεν κρατάω κάτι, κρατάω απλά ότι η αποστολή μας ήταν πολύ καλή σαν Ελλάδα. Και ο Μανόλο, συγχαρητήρια».

Παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε την… κόντρα του με τον Εμμανουήλ Καραλή, αναφορικά με τις επιδόσεις τους στα μεγάλα events και εμφανίστηκε σίγουρος πώς θα την πάρει το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι: «Να πω κιόλας ότι ο Μανόλο, πρέπει να το πω αυτό, με κέρδισε, ήταν καλύτερος από μένα σ' αυτόν τον αγώνα, αλλά θα πάρω εκδίκηση στο ανοιχτό το καλοκαίρι. Του το δίνω ήταν πολύ καλύτερος από μένα σε αυτόν τον αγώνα. Συνήθως βάζουμε κόντρες μεταξύ μας για επίδοση και όχι για θέση. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερος».

Από τη δική του την πλευρά, ο Εμμανουήλ Καραλής σχολίασε: «Σίγουρα αυτό μου βάζει μια παρακαταθήκη για να καταφέρω να πηδήξω ακόμα πιο ψηλά. Θέλω να είμαι αθλητής μεγάλων αγώνων. Ο Μανόλο, όπως είπα, όταν είναι χαρούμενος μπορεί να πηδήξει ψηλά. Οπότε όταν με βλέπετε να χαμογελάω να ξέρετε ότι θα βλέπετε υψηλά άλματα».

Σχετικές ειδήσεις