ΣΠΟΡ

Ο Μάικ Τάισον ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει πρώην Youtuber

Ο Μάικ Τάισον ανεβαίνει ξανά στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει πρώην Youtuber

Τον ερχόμενο Ιούλιο στο Ντάλας ο Μάικ Τάισον στα 58 του θα πυγμαχήσει με τον Τζέικ Πολ – Ο αγώνας θα μεταδοθεί απ’ το Netflix.

Έναν ξεχωριστό αγώνα θα παρακολουθήσουν 80.000 άνθρωποι τον ερχόμενο Ιούλιο. Ο Μάικ Τάισον στα 58 του χρόνια πλέον, θα ανέβει ξανά στο ρινγκ. Αντίπαλός του θα είναι ο πρώην Youtuber και νυν πυγμάχος, Τζέικ Πολ. Η ανακοίνωση του event έγινε και το ενδιαφέρον είναι ήδη τεράστιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η μετάδοση θα γίνει απ’ το Netflix, στις 20 Ιουλίου. Το AT&T Stadium στο Arlington του Τέξας, το «σπίτι» των Dallas Cowboys, θα φιλοξενήσει το ξεχωριστό αυτό γεγονός που δεδομένα συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Μάικ Τάισον είναι απ’ τους καλύτερους μποξέρ όλων των εποχών. Ένας απ’ τους πιο δυνατούς ανθρώπους που ανέβηκαν ποτέ στο ρινγκ, με τη ζωή του να τον κάνει ακόμη μεγαλύτερο αστέρα για πολλούς. Ο Πολ απ’ την άλλη, είναι 27 ετών κι έχει ρεκόρ 9-1.

«Ανυπομονώ πολύ να μπω στο ρινγκ με τον Τζέικ Πολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάισον και συνέχισε: «Έχει μεγαλώσει σημαντικά ως πυγμάχος με τα χρόνια, οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό να δούμε τι μπορεί να κάνει η θέληση και η φιλοδοξία ενός “παιδιού” με την εμπειρία και την ικανότητα ενός GOAT (Greatest Of All Time)».

Από την πλευρά του ο Τζέικ Πολ ανέφερε: «Είναι τρελό να πιστεύεις ότι στον δεύτερο αγώνα μου για επαγγελματίες έγινα viral επειδή έβγαλα νοκ άουτ τον Νέιτ Ρόμπινσον στο undercard ματς του Μάικ Τάισον. Τώρα, λιγότερο από τέσσερα χρόνια αργότερα, ανεβαίνω για να αντιμετωπίσω τον ίδιο τον Τάισον για να δω αν έχω ό,τι χρειάζεται για να νικήσω έναν από τους πιο διαβόητους μαχητές της πυγμαχίας».