ΣΠΟΡ

Volley League: «Διπλό» Παναθηναϊκού και πρόκριση στον τελικό

Volley League: «Διπλό» Παναθηναϊκού και πρόκριση στον τελικό

Volley League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην Πυλαία του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ και με το ίδιο σκορ στις νίκες πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς πρωταθλήματος.

Ανώτερος και ποιοτικότερος ο Παναθηναϊκός, το απέδειξε για τρίτη φορά στη σειρά των ημιτελικών της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα τους στο Μετς την Καθαρά Δευτέρα, έβγαλαν αντίδραση, ήταν σοβαροί και επικράτησαν για δεύτερη φορά στην Πυλαία με 3-1 σετ.

Αυτή τη φορά «τελείωσαν» την υπόθεση πρόκριση, με το «τριφύλλι» να κάνει το 3-1 στις νίκες και πλέον ετοιμάζεται για τη σειρά των τελικών που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final 4 του Κυπέλλου και το League Cup.

Το πρώτο σετ βρήκε τους «πράσινους» να το παίρνουν με 21-25, ενώ το ίδιο έγινε και στο δεύτερο με 23-25. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο τρίτο σετ και μείωσε (25-18). Όμως στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός ανώτερος το πήρε κι αυτό (19-25) και μαζί το ματς με την πρόκριση.

Το ανησυχητικό για τους «πράσινους» είναι πως τραυματίστηκε ο Πρωτοψάλτης στον αστράγαλο στις αρχές του τρίτου σετ και αντικαταστάθηκε.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 25-18, 19-25