ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάχη» με Σίνερ για την πρόκριση στον τελικό του Μοντε Κάρλο – Ώρα και κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς Μόντε Κάρλο
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο, Γιανίκ Σίνερ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Rolex Monte Carlo Masters.

Δύο βήματα μακριά από την κατάκτηση του τρίτου τίτλου του στο Μόντε Κάρλο βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στα ημιτελικά και το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ, με στόχο την παρουσία στον 28ο τελικό της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς, βέβαια, για να τα καταφέρει θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, καθώς αντιμετωπίζει τον πιο φορμαρισμένο τενίστα της φετινής σεζόν. Ο Ιταλός μετράει 25 νίκες στα τελευταία 26 παιχνίδια που έχει δώσει στο tour.

Το θετικό είναι ότι το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης δείχνει αναγεννημένος από τη στιγμή που ξεκίνησε η περίοδο στο χώμα, που είναι κι η καλύτερη επιφάνεια του. Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγείται 5-3 του Σίνερ, έχοντας αναδειχθεί νικητής στις δύο προηγούμενες φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι.

Σε περίπτωση που ο Τσιτσιπάς πάρει το εισιτήριο για τον τελικό θα εξασφαλίσει την επιστροφή του στο Top-10 του κόσμου, ενώ αν κατακτήσει τον τρίτο τίτλο του στο Μόντε Κάρλο θα βρεθεί στο Νο6.

Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 14:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6D. Στον δεύτερο αγώνα για τους «4» (16:30 – CosmoteSport6HD), ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, με τον Σέρβο να διεκδικεί την πρώτη του παρουσία στον τελικό, μετά το 2015!

Σχετικές ειδήσεις