ΣΠΟΡ

Τένις: Δε χάνει ο Στέφανος – Στον τελικό του Barcelona Open o Τσιτσιπάς!

Τένις: Δε χάνει ο Στέφανος – Στον τελικό του Barcelona Open o Τσιτσιπάς!

Τένις: Εκπληκτικός Τσιτσιπάς, δέκατη σερί νίκη στο χώμα και πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open μετά το 2-1 επί του Λάγιοβιτς.

Ένας Στέφανος Τσιτσιπάς… να τον πιεις στο ποτήρι για ακόμη μια φορά! Ο Έλληνας τενίστας είναι σε εκπληκτική κατάσταση και «ισοπεδώνει» όποιον βρεθεί μπροστά του. Στον ημιτελικό του Barcelona Open, ο Ντούσαν Λάγιοβιτς προηγήθηκε και δέχτηκε την ανατροπή του «Στεφ» για το 2-1 σετ και την πρόκριση του Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό δεύτερου σερί τουρνουά.

Αντίπαλος του Έλληνα κορυφαίου τενίστα, θα είναι ο Κάσπερ Ρουντ. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 19:00 της Κυριακής (21/4). Ο Νορβηγός ήταν αντίπαλος του Τσιτσιπά και στο Μόντε Κάρλο και ηττήθηκε.

Το πρώτο σετ πήγαινε game-game με τον Σέρβο να κάνει break για το 7-5 στο τέλος, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς έκανε break στο έβδομο game, φτάνοντας στο 6-4 για την ισοφάριση σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς έδειξε την κλάση του. Άρχισαν οι δύο τενίστες με ένα game και εκεί… ξέσπασε ο Έλληνας. Πήρε τέσσερα σερί φτάνοντας στο 5-1 και τελικά με 6-2 «σφράγισε» το 2-1 σετ, τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό δεύτερου σερί τουρνουά μετά το Μόντε Κάρλο!